Ajankohtaiset tapahtumat

Joulu tuli ja Joulu meni. Nyt on jälleen uudet kuviot ja vauhtia riittää!!

Vuoden 2020 hinnasto on julkaistu ja mukaan tuli muutamia uusia juttuja. Nyt esim. tuolla starttipaketilla pääset erittäin hyvin ja nopeasti salihenkeen mukaan, sillä vietämme yhdessä aikaa salilla enemmän kuin muissa valmennuspaketeissa. Näin ollen kun teemme paljon yhdessä niin opit nopeampaa ja saat treeneistäsi tehokkaampia.


Hierontaan tuli myyntiin myöspaketit- 5 ja 10 krt.


Kisavalmennus on nyt menossa täyttä häkää ja nyt tilanne onkin se, ettei kisavalmennukseen nyt hetkeen mahdu mukaan.

Jos olet aloittelija ja haluat kilpailla tulevaisuudessa, niin suosittelen ensin 6kk:n valmennuspakettia. Tuona aikana pääsemme sisälle treenaamiseen ja ravinnon merkitykseen, jotta saadaan mahdollisimman tehokkaasti kasvatettua lihasmassaa. Se tulee myös sinulle edullisemmaksi.

Samoin jaksolla tutustumme enemmän toisiimme ja näin ollen luottamus kasvaa, sekä se, että opitaan tuntemaan toisiamme paremmin. Tämä johtaa parempiin tuloksiin kun itse kisavalmennus alkaa. 

Lisäravinteita löytyy jälleen hyllyltä aika kassa ja lisää tilataan aina tarpeen mukaan. Voit myös tilata tuotteet kauttani ja tuon ne sinulle suoraan kotiin, ilman postikuluja ja vielä todella edullisesti.Sitten pieni tiedote.

Yritykseni on palkkaamassa yhtä uutta työntekijää. Sinulla tulee olla usean vuoden salitausta tai PT-kolutus tai muu vastaava liikunta-alan koulutus.

Nyt on mahdollisuus hankkia pienimuotoista lisäansiota ohjaamalla kuntosaleilla, sekä suunnittelemalla ryhmävalmennuksia kanssani. Ensimmäinen jakso alkaa jo maaliskuun alussa ja ohjattavia riittää.

Olen jo ottanut yhden työntekijän, mutta opiskelujen takia hänen kapasiteetti on hieman suppea, joten tarvitsen mukaan toisen innokkaan ja oppimishaluisen henkilön. Itse tulen reissaamaan enemmän ympäri Suomea ja siten satakunnan alueelle tarvitsen ohjaajan.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.