Ajankohtaiset tapahtumat


Moikka‼️
Toukokuu alkaa olemaan pian ohi ja on jälleen aika laittaa kesätarjouksia ilmoille.
Maltatko odottaa mitä on luvassa?🤔

No vielä saatte odottaa muutaman päivän ja 1.6.2020 tulee sivuille kesän tarjoukset.

On hierontaa, 10 viikon "kesän yli kevyemmin"-valmennus, Inbodymittausta, duo-ohjauksia, ym ym.....
➖➖➖➖➖➖➖➖
Tuo "Kesän yli kevyemmin"-valmennus sisältää 10 viikon ravinto-ohjelman, joka perustuu 5-2 menetelmään.
Saat siis nauttia kesän herkuista, mutta hieman suppeammin.
Mukana on myös aerobinen ohjelma/ohjeistus tai halutessa lisänä kolmijakoinen kuntosaliohjelma tai toiminnallinen treeniohjelma, jonka voit toteuttaa vaikka kotona.
Oma Facebook-ryhmä, jossa keskustellaan valmennuksen kulusta ja siellä voitte esittää kysymykset liittyen ihan mihin tahansa asiaan treenaamisessa tai ravinnossa.

Tapaaminen kahden viikon välein sekä 5 yhteistreeniä; joko toiminnallista- tai kuntosalitreeniä, valitse itse (Treenit pidetään pienryhmissä).
Valmennus alkaa 10.6.2020 ja tarjous jatkuu heinäkuun loppuun asti. Eli voit lähteä mukaan milloin vaan, vaikka heinäkuun viimeinen päivä ja olla 10 viikkoa tässä valmennuksessa mukana.

Hinta.... se kerrotaan vasta myöhemmin😎

Pysy linjoilla ja sitä odotellessa, tykkää meidän Facebook-sivuista ja osallistu siellä arvontaan 👊🏻😁Voimanostovalmennus

  • Valmennukseen liittyi kokenut voimansotaja Ari-Pekka Töllikkö. Ari tuo vuosikymmenten kokemuksensa voimansostosta tälle ryhmälle. Aikoinaan Ari myös oli huoltamassa minua Tampereella penkkipunnerrusken SM-kisoissa, joissa sijoituin kolmenneksi tehden oman ennätykseni 225kg.


Hinnasto

  • Vuoden 2020 hinnasto on julkaistu ja mukaan tuli muutamia uusia juttuja. Nyt esim. tuolla starttipaketilla pääset erittäin hyvin ja nopeasti salihenkeen mukaan, sillä vietämme yhdessä aikaa salilla enemmän kuin muissa valmennuspaketeissa. Näin ollen kun teemme paljon yhdessä niin opit nopeampaa ja saat treeneistäsi tehokkaampia.

Hierontaan sarjakortti

  • Hierontaan tuli myyntiin lahja- sekä sarjakortit 5 ja 10 krt. Kysy hintaa 


Kilpaileminen Tiimissämme.

  • Jos olet aloittelija ja haluat kilpailla tulevaisuudessa, niin suosittelen ensin 6kk:n valmennuspakettia. Tuona aikana pääsemme sisälle treenaamiseen ja ravinnon merkitykseen, jotta saadaan mahdollisimman tehokkaasti kasvatettua lihasmassaa. Se tulee myös sinulle edullisemmaksi.
  • Samoin jaksolla tutustumme enemmän toisiimme ja näin ollen luottamus kasvaa, sekä se, että opitaan tuntemaan toisiamme paremmin. Tämä johtaa parempiin tuloksiin kun itse kisavalmennus alkaa. 

Lisäravinteet

  • Lisäravinnevalikoima on maan laajin ja kauttamme saatkin kaikkia käytetyimpiä lisäravinnemerkkejä alehinnoin.
  • Lisäravinteita löytyy jälleen hyllyltä aika kassa ja lisää tilataan aina tarpeen mukaan. Voit myös tilata tuotteet kauttani ja tuon ne sinulle suoraan kotiin, ilman postikuluja ja vielä todella edullisesti.