Onnistumisia ja tuloksia

Esalla homma jatkuu. Nyt takana on jo 18 viikkoa takana ja painon muutos on HUIKEA!!!!

Alkupaino oli 112kg ja nyt puntari näyttää lukemaa 89,3kg!!

IHAN HUIPPU SUORITUS ESALTA!!

Ja homma jatkuu. Nyt tavoitteeksi on laitettu lihasmassan kasvattaminen ja samalla poltetaan vielä rasvaa. Kuvaa tuloksista myöhemmin.


Ylläolevassa kuvassa on koko 8kk.n saavutus. Perus kotiäidistä kilpalavoille. Muutos on huima ja tämä on ihan kaikille mahdollsista. Kehittymiselle pitää vaan antaa aikaa

Heli on 37 vuotias Hesalainen äiti, joka päätti lähteä kokeilemaan rajojaan fitnesslajien maailmaan.

Heli otti minuun yhteyttä syksyllä 2018 ja päätimme yhdessä lähteä tavoittelemaan kovaa kisakuntoa kohti kevään masters kisoja Kulttuuritalolle, Helsinkiin.

Helin matka on ollut oikeastaan aika helppo, jos niin voi kisadieetistä sanoa. Mutta kun ihminen päättää jotain niin hän pystyy menemään vaikka läpi harmaan kiven.

Helin saavutus on tällä hetkellä hurja 3,5kk.n aikana -17,3kg ja ukkomuoto on muuttunut totaalisti.

Onnea Heli ja Tsemppiä loppurutistukeen!!! 

Tässä vasemmalla 3kk.n muutos. Paino -2kg, mutta huomattava muutos kropassa. Kiinteytyminen ei ole laihduttamista vaan kehonkoostumuksen muokkaamista. Tässä sulatettiin rasvoja pois ja hankittiin lihasta tilalle. 

Vaikka yllä-olevissa kuvissa on kilpailevia urheilijoita, niin kenellä vaan on mahdollisuus muokata kehoaan kun valmennus on tehty juuri sinulle.

Pitää muistaa, että kyseessä on elämäntapamuutos ja se koostuu pääasiassa tervellisestä ruokavaliosta, sekä säännöllisestä syömisestä. Tuon lisäksi hieman liikuntaa ja hyvät yöunet.

Jälleen loistava muutoskuva. Kovalla työllä saavutetaan paljon. Kun asenne ratkaisee niin tuloksiin päästään. Kuvien painoero oli noin 5-6kg, mutta kun sieltä kuoritaan rasvoja pois niin tulos näyttää loistavalta. Sijoitus SM4 ensikertalaisena on todella kova suoritus.


Tässä 6kk.n muutos kehonmuokkauksessa.
Muutos 6kk:n aikana ja painoa pudotettu 11,9kg. Tavoitteena oli kiinteytyminen ja samalla lihasmassan kasvun maksimointi.

Tässä onnistuttiin ihan loistavasti ja työ jatkuu.

Kuvan henkilö aikoo kilpailla syksyllä Wellness Fitness lajissa.

Tässä taasen lähdettiin hankkimaan lihasmassaa säilyttäen kuitenkin suhteellinen rasvaprosentti.

Kuvien välillä 7kk ja paino sama.

Kuvan henkilö kilpailee 2021 Body Fitness masters kilpailuissa.

Kuvan henkilö olikin jo tuolla ylempänä jo esitelty. Tässä noin vuoden tulos suoraan äitiyslomalta treeneihin.

Kuvan henkilö kilpailee yksyllä yleisen sarjan Welness Fitness- lajissa.

Huikea Onnistumistarina

"Moi mä oon Ville 40-v Raumalainen kuljetusyrittäjä. Mulla on 4 lasta ja siihen päälle vielä yksi tytärpuoli. Oon viikot reissussa ja aikaa treenille on vain viikonloppuisin. Oon palkannut itselleni valmentajan koska mun paino ei pysynyt kurissa. Mä oon kertonut hänelle mun arjesta ja sen kiireellisyydestä. Sen pohjalta mulle on luotu kunto ja ruokaohjelma. Oon miettinyt miltä haluan näyttää ja sen pohjalta hän on tehnyt mulle ohjelmat. Tavoitteina nyt ensin on painon pudotus ja kiinteytyminen. Vähän reippaassa kolmessa kuukaudessa paino on tippunut 20kg".

Miksi valmentaja?

Yksilöity sulle sopiva treeni

Suunnitellut ruokaohjelmat

Motivaation ylläpito, vaihtuvat ohjelmat. Aina jotain uutta.

Niin miltä tuntuu kun paino tippunut? Ihan hiton hyvältä. Vaatekoko pienentynyt. Unenlaatu parantunut, kuorsaaminen loppunut. Yleiskunto parantunut ja jaksaa touhuta muutakin. Ei tämä ole kun valinnoista ja motivaatiosta kiinni. Kannustan kaikkia lähtemään mukaan V-Moven matkaan. Salilla tavataan.

Lajin helppous viehättää kun joku muu miettii, itselle ei jää kun tekeminen.

Kehonmuokkaus vai kiinteytyminen..... lihasmassaa vai rasvanpolttoa??

Nämä kysymykset herää varmasti monella. Oikeaa vastausta mikä sinulle sopisi suoraan ei ole, vaan kaikki valmennukset räätälöidään henkilökohtaisesti ja tarkasti suunnitellen.

Meillä ei siis tehdä ohjeita copypaste- tylillä, vaan kaikille räätälöidään henkilökohtainen suunnitelma, niin ravinnon kuin harjoitusohjelmankin suhteen.

Treeniohjelmat, ruokavaliot sekä kotitreenit ja tarvittaessa myös aerobinen liikunta.

Valmentaja ja Personal Trainer näkee kyllä asiakkaasta, mikä hänen elämäntyylilleen olisi paras mahdollinen, jotta se normaali arki ei liikaa vaikeutuisi, esim päivän ja viikkojen ruokien teosta jne. Asiakas täyttää kattavan taustatietokaavakkeen, josta valmentaja löytää ne pääseikat mitä pitää huomioida valmennuksessa. Allergiat, koti-olosuhteet, lääkitys, päivärytmit jne jne......

Kaikki myös suunnitellaan yhdessä riippuen ihan millainen elämäntyyli ja -rytmi asiakkaalla on. Ohjeet siis pyritään tekemäään mahdollisimman helpoksi, jotta elämäntapamuutos ei aiheuttaisi liikaa stressiä, vaan siihen olisi helppoa hypätä mukaan.

Näin tulet onnistumaan varmasti!


Hypäää siis mukaan ja totea tämä itse.